Menu na Bal Sylwestrowy

Pierwsze podanie

  • Rosół a'la Arkadia
  • schab pieczony w sosie własnym, kluski śląskie
  • Filet z sandacza soute w sosie koperkowym
  • Cielęcina duszona w sosie borowikowym
  • sznycel drobiowy
  • Wołowina duszona w volewantach
  • Zestaw surówek, ziemniaki

Zakąski

  • Ryba wędzona
  • Łosoś wędzony, kawior, jaja przepiórcze
  • Pstrąg faszerowany szparagami
  • Tatar wołowy
  • Udziec pieczony w sosie żurawinowym

Drugie podanie

  • Golonka po bawarsku,, kapusta kwaszona gotowana
  • Polędwica wieprzowa po staropolsku
  • Kotlet devolay, frytki
  • Czerwony barszcz

Trzecie podanie

  • Flaki wołowe z pieczywem
  • Karkówka w jarzynach, sos czosnkowy
  • Filet w migdałach
  • Sztuka mięsa duszona z morelą

Ciasto, owoce, soki, herbata, kawa, szampan

Życzymy Smacznego